Lassig - pentru viața de zi cu zi

Ce înseamnă LÄSSIG?

Este foarte simplu! Numele producătorului german LÄSSIG, care înseamnă „casual” (neformal, simplu, comod, natural, fără pretenții) în germană. Producătorul dezvoltă produse care nu sunt doar casual, frumoase și funcționale, dar sunt și distractive și fac viața mai ușoară. Prin urmare, numele se potrivește cu filosofia producătorului: Pur și simplu LÄSSIG!

 

Produsele pentru copii și părinți Lässig sunt concepute pentru a oferi un confort maxim părinților cu nou-născuți. Gențile pentru cărucioare confortabile, de înaltă calitate și elegante de la marca germană Lässig sunt alese de părinți conștienți.

 

Lässig este un producător de textile, veselă și genți de mână pentru părinți, din Germania. Lässig dezvoltă produse inovatoare, funcționale și elegante pentru întreaga familie. Colecțiile Lässig sunt la fel de colorate și variate ca viața însăși.

 

„Oare mereu gențile pentru scutece trebuie să arate întotdeauna ca gențile pentru scutece?”  - aceasta este întrebarea pe care designerii mărcii și-au pus-o înainte de crearea liniei lor de genți pentru părinții tineri. Compania își propune să sublinieze feminitatea tinerelor mame în stil și să atribuie maternitatea funcționalității produselor lor.

Combinația dintre design și grija pentru utilizare este cheia succesului producătorului.

 Compania este inspirată de străzile și tendințele din lume, precum și de oamenii din întreaga lume. Oameni care își subliniază vitalitatea și individualitatea cu produse de înaltă calitate. Cheia succesului brandului este o combinație de creativitate și o înțelegere a stilului de viață activ al părinților tineri.

Compania lucrează constant la dezvoltarea și utilizarea de noi materiale care economisesc resurse și la stabilirea proceselor de producție. Un astfel de material este sticlele PET reciclate. Marca este cunoscută în peste 50 de țări din întreaga lume. Și a câștigat un număr mare de premii prestigioase atât la nivel național, cât și la nivel global!

Jumătate de milion de sticle au fost „pescuite” din oceane, de la depozitele de deșeuri și au fost reciclate prin linia de produse Save the Ocean - Save the Future, pe care puteți să le găsiți și în Republica Moldova, la Carousel!

Carousel oferă genți funcționale și elegante pentru noii părinți în diferite dimensiuni și culori. De asemenea, pe rafturile noastre digitale și pe cele din magazinul de pe Eminescu 24 găsiți: veselă, textile, articole vestimentare marca Lässig.

Găsiți producătorul și pe site-ul nostru: aici