Termeni si conditii

General
Acest site este operat “Toys Market” SRL, o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din Republica Moldova. Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web și condițiile de accesare ale site-ului, efectuarea comenzilor de produse prezente prin intermediul acestui site web (denumit în continuare „Termeni și Condiții”). Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice operațiune prin intermediul acestuia.
Politica de confidențialitate, Politica privind modulele Cookie, precum și orice alte politici sau documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din prezenții “Termeni și Condiții”. Prin acceptarea “Termenilor și Condiţiilor”, sunteţi, de asemenea, de acord cu Politica de confidențialitate, precum și cu toate celelalte Politici, orientări aplicabile în mediul online, precum și toate legile și reglementările în vigoare.
Dacă nu sunteți de acord cu prezentii “Termenii și Condiții”, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Utilizarea site-lui www.carousel.md
Veți putea naviga prin site-ul web și veți putea vizualiza conținutul acestuia fără a va înregistra cu un cont și o parola, cu toate acestea, pentru a putea efectua comandă de produse oferite de site-ul www.carousel.md, va fi necesara să oferiți informația solicitată în formularele de înregistrare.
Veți fi responsabil pentru toate accesarile sau vizitele efectuate pe site-ul web de către dvs., indiferent dacă sunt sau nu autorizate de dvs.
De asemenea, sunteti de acord:
(I) să furnizați informații adevărate, exacte, actuale și complete despre dvs., și (II) să mențineți și să actualizați prompt informațiile furnizate pentru ca acestea sa fie adevărate, exacte, actuale și complete. Dacă furnizați orice informații care sunt false, inexacte, sau incomplete, sau www.carousel.md are motive întemeiate de a suspecta că aceste informații sunt false, inexacte, sau incomplete, www.carousel.md are dreptul de a refuza orice solicitare și / sau de a nu da curs solicitărilor, la libera sa alegere.
Noi nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu cauzat sau în legătură cu furtul datelor din cauza incapacității dvs. de a lua măsuri rezonabile, divulgarea de către dvs. a datelor furnizate sau autorizarea de către dvs. acordată unei alte persoane de a utiliza datele Dumneavoastră.

Drepturi de proprietate intelectuală și restricții la utilizarea site-lui
Informațiile și materialele furnizate pe sau prin intermediul Site-ului, inclusiv orice conținut, date, text, desene, grafică, imagini, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, logo-uri, iconițe și link-uri (denumite în mod colectiv, „Materiale”) sunt deținute în mod exclusiv www.carousel.md, și sunt menite să vă informeze cu privire la serviciile oferite sau descrise pe Site. Sub rezerva respectării acestor „Termenii si Conditii”, puteți utiliza Materialele exclusiv pentru uzul personal, necomercial, cu condiția să nu eliminați nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate conținute de acestea.

Link-uri
Ca un avantaj pentru utilizatorii noștri, putem furniza link-uri către site-uri web ori platforme ale unor terțe părți.
Dacă folosiți aceste linkuri, veți părăsi site-ul nostru. Relațiile cu terțe părți, prin intermediul acestor link-uri către acele site-uri sau aplicații ale terțelor părți privesc strict relația dintre Dumneavoastră și tertele parti.

Posibila încălcare a Termenilor și Condițiilor
Încălcarea acestor “Termeni și Condiții”, inclusiv folosirea neautorizata a site-ului, pot fi cercetate și se pot lua măsuri împotriva acestora, inclusiv insa fara a se limita la procese civile, penale sau de alta natura.
Înțelegeți și sunteți de acord ca ramane la libera alegere a www.carousel.md si fara o notificare prealabila, ca putem restrictiona sau bloca accesul dvs. la site, daca www.carousel.md considera ca “Termenii si Conditiile”, drepturile www.carousel.md sau drepturile altui vizitator sau site sunt încălcate.

Declarație de declinare a responsabilității
Nicio opinie, sfat sau declarație a www.carousel.md, fie ca este făcută prin intermediul site-ului sau în alta modalitate, nu creeaza nici un fel de garanție.
www.carousel.md nu ofera nici o garantie, aprobare si nici nu își asumă responsabilitatea pentru orice serviciu publicat sau oferit de către o terță parte prin acest site sau prin orice link, banner sau alt fel de publicitate, iar www.carousel.md nu va fi parte in niciun mod în eventuale tranzacții derulate între dumneavoastră și o terta parte.
Utilizarea site-ului și a altor materiale prezentate pe site se face pe propria Dumneavoastră răspundere. De asemenea, veti fi singura persoana raspunzatoare pentru orice dauna cauzata sistemului din computerul Dumneavoastră sau pentru pierderea de date care ar putea rezulta din descarcarea a oricăror astfel de materiale.
Sfaturile sau informațiile, fie ca sunt acordate oral fie în scris, obținute de dvs. din partea www.carousel.md si / sau a oricăror societăți care îl alcătuiesc prin acest site nu va crea nici o garanție care nu este stipulata în mod explicit.
Site-ul sau materialele pot include inadvertențe, erori, informații ori materiale care încalcă acești termeni de utilizare. În plus, modificările neautorizate pot fi făcute de către terțe părți site-ului sau materialelor. Cu toate că încercăm să asigurăm integritatea Site-ului, nu garantăm cu privire la caracterul complet și la corectitudinea Site-ului.

Răspundere
În cadrul limitelor legale, sunteți de acord și va asumati în mod expres faptul ca nici www.carousel.md si nici societatea “Toys Market” SRL, asociațiilor, furnizorii lor, salariații ori reprezentanții nu sunt și nu vor fi ținuți răspunzători față de dvs. sau orice tert pentru orice incidente, consecințe, daune directe sau indirecte (inclusiv dar fără a se limita la pierderea unor afaceri, pierderea unor date sau informații ori pierderea profitului) în temeiul oricărui contract sau neglijența în legătură cu site-ul sau materialele prezentate pe site.

Publicitate
Newsletterele www.carousel.md sunt transmise prin intermediul societatii “Toys Market” SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea și securitatea informațiilor.
În momentul în care, utilizatorul completeaza formularul pus la dispozitie de catre www.carousel.md in cadrul sectiunii de “CONTACT”, acesta isi exprimă acordul cu privire la primirea de Newslettere. Opțiunea cu privire la acordul emis de către Client, poate fi modificata în orice moment, prin renuntarea la primirea Newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentii „Termeni si Conditii”.

Comanda produselor care sunt în stoc
Pentru a activa serviciul „Comanda”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrată, modalitatea de expediere și modalitatea de plata) în formularul ”Informație Client”, iar aceste setari vor fi retinute și folosite pentru fiecare Comanda. Aceste setări pot fi modificate oricand.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garantează ca toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suporta consecințele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa greșit etc).
www.carousel.md nu poate fi tras la raspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant www.carousel.md sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.
(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail)
Pentru confortul si siguranta Clientului, exista opțiunea ca timp de 30 de minute după plasarea unei Comenzi de a renunța la Comanda. Astfel, dacă Utilizatorul care a plasat o Comanda din greșeală sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute după plasarea ei. În cazul plăților făcute cu cardul, suma de plata finală se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 30 de minute.
www.carousel.md poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
esuarea / invalidarea tranzactiei online;
neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
date incomplete sau incorecte ale Clientului;
activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.carousel.md /partenerilor;
livrari consecutiv esuate;
alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid și că nu este obținut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, www.carousel.md nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.
In anumite situatii si pentru motive justificate, www.carousel.md isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. In aceste situatii www.carousel.md va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Client si www.carousel.md in momentul primirii de catre Client de la www.carousel.md, prin intermediul poștei electronice și/sau apel telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.
În cazul în care un Bun comandat de către Client nu poate fi livrat de către www.carousel.md, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt și să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului, în termen de maxim 14 zile de la data la care www.carousel.md a luat la cunostinta acest fapt.

Prețul
Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Prețurile de livrare sunt detaliate pe site. Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.carousel.md sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A.

Plățile online și preluarea datelor
În cazul în care doriți să beneficiați de procurarea produselor oferite prin intermediul site-ului – va fi nevoie să ne furnizaţi informaţii personale.
Toate produsele prezentate pe www.carousel.md pot fi achitate prin intermediul cardurilor bancare VISA și MasterCard prin conexiunea securizată (http://egateway.victoriabank.md) al companiei Victoriabank str. 31 August 1989, 141 Chișinău, Moldova. www.carousel.md se obligă să nu divulge datele personale către persoane sau companii terțe, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația Republicii Moldova.
Site-ul www.carousel.md nu are acces – respectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancare ale participanţilor.
În cazul în care valuta cardului și valuta donației nu va coincide, conversia se va face conform regulilor emitentului cardului.
Valoarea produsului sau serviciului selectat, este costul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxă suplimentară.

Livrarea
În momentul plasării comenzii pe website-ul www.carousel.md livrarea nu este inclusă în prețul produsului
Livrarea în raza mun. Chișinău este de 40 lei, la comenzile mai mari de 400 lei livrarea este gratuită.
Livrarea pe întreg teritoriul Republicii Moldova este de 70 lei, la comenzile mai mari de 700 lei livrarea este gratuită.
Livrarea poate fi efectuată și de către Client desinestătător sau alte părți terțe stabilit de Client, în aceste cazuri punctul de ridicare a produselor va fi în mun. Chișinău la adresa stabilită de către ”Toys Market” SRL în ziua achiziționării produsului de pe site.
Orice întarziere suplimentară va fi comunicata Clientului și se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.
În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmarii Comenzii), ”Toys Market” SRL va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 30 zile. Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la prețul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar ”Toys Market” SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.
În cazul comenzilor cu ridicare personală, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a înregistrat comanda.

Condiții de livrare
La solicitarea www.carousel.md, clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numărul de Comanda atribuit de către Vanzator.
În cazul în care Clientul se afla în imposibilitatea receptionarii Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre www.carousel.md, la momentul predarii produselor Comandate către Client .

Recepția produselor
După sosirea bunurilor la locul de destinaţie se efectuează recepţia cantitativă şi calitativă a produsului.
În cazul când se constată lipsuri cantitative faţă de specificarea de conţinut sau defecte calitative datorate transportului, acestea vor fi suplimentate sau înlocuite de către www.carousel.md, într-un termen de 3 (trei) zile de la constatare.
Odată produsele acceptate de către Client, acesta din urmă nu poate revoca acceptarea lor la o data ulterioară, care nu au fost posibil de identificat la data recepției.

Garanţie
Pentru produsele achizitionate din site-ul www.carousel.md se asigura garantie numai la anumite produse din momentul achiziționării, în condițiile normale de exploatare, obligandu-se ca în cadrul termenului de garanție, să remedieze eventualele defecte de calitate, cu excepția celor care se datorează culpei Clientului.

Politica de returnare a plăților
Plățile se pot returna Clientului în cazul în care acesta a procurat produsul. În acest caz, Clientul va expedia, în termen de maximum 14 zile calendaristice din momentul efectuării plății, o cerere scrisă către “Toys Market” SRL, în care va solicita, în mod expres, returnarea sumei achitate pentru produs. Clientul va anexa la aceasta cerere dovada achitării acestei sume de bani prin intermediul website-ului www.carousel.md
Cererea de returnare a banilor va fi expediată prin email: info@carousel.md sau la adresa poștală: mun. Chisinau str. Mihai Eminescu 24, ap. 48, MD-2012, Republica Moldova. Telefon de contact pentru soluționarea returnării plăților: /022/ 011 022. Ulterior “Toys Market” SRL se obligă să returneze banii în decursul a 30 de zile după înregistrarea Cererii clientului.
Atenție, plățile efectuate prin intermediu site-lui www.carousel.md se returnează doar în cazul achiziționării produselor aflate în stoc, pentru cele care sunt efectuate la comandă.

Politica de confidențialitate
Confidențialitatea datelor Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi așadar, toate informațiile Dumneavoastră personale vor rămâne confidențiale.
În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul www.carousel.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.
Site-ul www.carousel.md nu are acces – respectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancare ale participanţilor.
Operatorul www.carousel.md nu va vinde, distribui sau divulga informații despre vizitatorii sai, fără acordul prealabil al acestora și nu va utiliza imaginile, fotografiile sau video-urile utilizatorilor, fără acordul prealabil al acestora.
Informațiile de orice natura furnizate de către Utilizator către www.carousel.md, vor rămâne în proprietatea www.carousel.md.
Prin acceptarea prezentilor “Termeni și Condiții” sunteți de acord să informați www.carousel.md în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea datelor Dumneavoastră este în pericol.
Cu toate acestea, răspunderea operatorului nu va fi antrenată în următoarele cazuri:
a) dacă informaţiile erau cunoscute înainte de a fi fost comunicate între părți;
b) dacă informaţia a fost primită dintr-o sursă neconfidenţială;
c) dacă dezvăluirea informaţiei s-a făcut după ce s-a primit acordul scris pentru aceasta;
d) dacă informaţia era de circulaţie publică la data dezvăluirii ei;
e) dacă oricare dintre părţi a fost obligată în mod legal să dezvăluie informaţia.
Prevederile referitoare la Politica de confidentialitate se aplică pe durata întregului contract.
Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti www.carousel.md acces nerestrictionat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteti, de asemenea, de acord ca www.carousel.md sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.
www.carousel.md va asigura confidențialitatea datelor Dumneavoastră, respectiv a datelor introduse în cadrul formularului din pagina “Contact”, ”Formular de înregistrare”, ”Formularul din coșul de cumpărături” sau cele transmise la adresa de e-mail a operatorului, mai precis a numelui, a prenumelui, e-mail-ul, numărul de telefon, precum și celelalte detalii în legătură cu mesajul transmis pe site-ul www.carousel.md, în conformitate cu Politică de confidențialitate și cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Cu toate acestea, este responsabilitatea Dumneavoastră să vă asigurați că informațiile furnizate și transmise pe site-ul www.carousel.md rămân confidenţiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți. Prin acceptarea prezentilor “Termeni și Condiții” sunteți de acord să informați www.carousel.md în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea datelor Dumneavoastră este în pericol.

Legislația aplicabilă și jurisdicție
Utilizarea prezentului site, a materialelor acestuia precum și a serviciilor la care aveți acces prin intermediul acestui site sunt guvernate de legislația din Republica Moldova. Orice eventual litigiu care rezulta din sau în legătură cu folosirea site-ului, cu materialele prezentate pe acesta, precum și în legătură cu serviciile la care aveți acces prin intermediul acestui site se va soluționa pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

Încetarea
Acești “Termeni si Conditii” vor rămâne în vigoare până la încetarea lor, în conformitate cu dispozițiile inserate în prezentii “Termeni si Conditii”. Ne rezervam dreptul de a rezolutiona sau denunța unilateral imediat acești “Termeni si Conditii”, precum și de a restricționa accesul la utilizarea Site-ului, în orice moment și din orice motiv, cu sau fără temei, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea repetată a drepturilor de autor. La încetarea acestor “Termeni si Conditii”, dreptul de a utiliza Site-ul va înceta imediat.