Carousel se mută la o casă nouă înainte de Crăciun!

În anul schimbărilor, în care am stat cu toții cuminți acasă, Carousel s-a aventurat în sensul bun, într-o mare schimbare. Se mută la casă nouă!
Din 2017 încoa, tot a adus bucurii prin jucării, jocuri, cărți și tot ce-i ajută pe copii să cunoască lumea. Mai mult decât atât, Carouselului i-a reușit să aducă în premieră producători care au plăcut copiilor și părinților, lăsând ecranele la o parte și conectându-se prin joc.
Carousel e despre joc, creativitate, educație și adulți care vin dintr-o copilărie fericită.
În 3 ani, tot mai mulți copii mici și mari au îndrăgit jucăriile, jocurile și cărțile, astfel a apărut necesitatea Carouselului să se mute la o casă nouă. Mai mare, mai încăpătoare, cu o altfel de filosofie de show-room, o premieră pentru Republica Moldova!
Eminescu rămâne în adresa Carousel, doar că din 25/1  se transformă în 24 și urcă un pic mai la deal, între Sciusev și Kogâlniceanu. Noua casă este un monument arhitectural, o vilă urbană construită la începutul sec XX și reconstruită cu ajutorul unei echipe de oameni buni.
Echipa Carousel ne-a șoptit data de 22 decembrie, așa că ce ocazie minunată e să vizităm noul magazin și să alegem cadouri pentru Crăciun  și  Revelion.
Apropo, noi categoorii de produse se vor regăsi pe rafturi, așa că Moș Crăciun va fi mai inspirat ca niciodată. 
Și cum toate începuturile sunt timide, vă îndemnăm să fiți înțelegători, pentru că echipa Carousel va depune eforturi ca să crească și să îmbunătățească noul magazin, așa că orice recenzie e valoroasă.
Notăm în calendar: 22 decembrie, Deschiderea Noului Carousel pe Eminescu 24!