Modalitati de plata

Puteti efectua o cumparatura, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, finalizand comanda prin efectuarea platii prin una dintre modalitatile indicate. Un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Daca un produs este adaugat in cosul de cumparaturi, insa nu finalizati comanda, produsul nu va ramane rezervat.

Prin finalizarea comenzii, dumneavoastra consimtiti ca toate datele indicate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prețul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Noi vom emite catre dumneavoastra o factura pentru produsele livrate, pentru aceasta fiind nevoie să se furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii de catre cumparator.

Sunt disponibile cateva modalitati de plata în funcție de preferința și comoditatea dumneavoastră, în acest sens puteți alege :

  • Achitarea produselor prin numerar, pe baza facturii care este atașata la comanda transmisă, livrată de curier;

  • Achitare prin card de credit/debit - dacă selectați această modalitate de plată e nevoie să completați formularul cu datele acestuia.

  • Achitare prin Star Card de la Victoriabank - puteti beneficia de programele de rate fără dobândă cu ajutorul cardului de cumpărături STAR Card de la Victoriabank, cu care puteți achita pâna la 12 rate și primi în acelasi timp bonus pentru fiecare tranzactie efectuată.

  • Achitare prin transfer in caz ca faceti comanda pentru o unitate juridica, puteti solicita un cont de plată la care veți avea 3 zile lucrătoare ca sa faceti transfer.

Datele cardului de plata ale Cumparatorului nu vor fi accesibile pentru carousel.md si nici nu vor fi stocate de către noi sau de catre procesatorul de plati integrat în site, ci doar de către instituția de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.