Despre Carousel

Carousel toys, books & gifts!

În Carousel copilăria pândește de după colț de raft fiecare suflet și îi întinde pe rând - o jucărie, o carte și continuă cu papetărie care tentează imediat și irecuperabil, un telescop care poate aduce luna mai aproape, decorațiuni pentru visători și genți cu care se poartă lumea-n spate. Un adevărat șir care te leagă totalmente de domeniul unei povești încă nescrise.

Să știi că avem concentrate aici toate puterile creativității și a jocului. Și ca să evităm o încărcare excesivă avem nevoie să ne împărțim și invităm periodic dornicii aventurieri, la ateliere de creație și seri de lectură. Sau înghesuim toată magia într-un vehicul și o transportăm la târguri și expoziții.
Dat fiind că fiecare poveste vine cu o morală și binele învinge în mod categoric răul, ne angajăm cu Misiunea de a aduce și de a pune în funcțiune toate mijloacele pentru ca copii și părinții să-și construiască propriile povești în care ies mereu învingători.

 

Și dacă e să ne împărtășim și viziuneaNoi tindem să obținem putere de influență și educare asupra societății, investind căldură și dragoste în tot ce facem.

Fiind minuțioși și atenți în selecția produselor precum și în conceperea unor proprii suntem încrezători că putem schimba felul în care oamenii gândesc și acționează.

Adepți ai sustenabilității, credem că o generație integră, responsabilă și educată se poate mobiliza întru ocrotirea și utilizarea rațională a resurselor. Noi suntem pentru un viitor unde libertatea în gândire, creativitatea, empatia vor fi umăr la umăr și credem că fiecare suflet care trece prin Carousel, va coopera cu viziunea și valorile noastre contribuind la o lume mai bună.

Și de te întrebi de unde venim cu porniri nobile și care ne este motivația de a activa. Răspunsul e în valorile în care credem și la care ținem.

  • Credem în copilărie și spiritul ei care poate sălășlui în inima și conștiința fiecăruia dacă e devotat curiozității și e dispus să se avânte mereu în cunoaștere.
  • Evoluție și învățare - ne dezvoltăm ajutându-i pe alții să învețe.
  • Respect și Transparență - fiecare proces este optimizat și automatizat pentru a reduce lipsa de încredere și incertitudine în echipă.
  • Responsabilitate socială - e important să îngrădim și să creăm un mediu propice de creștere pentru copii, să sensibilizăm părinții în nevoia unei solidarități sociale pentru ca lucrurile să se miște din loc.
  • Dragostea - suntem convinși că lucrurile bune rezultă doar din dedicație, pasiune și dragoste.