despre_carousel

Magia Copilăriei la Fiecare Colț de Raft! 🌈

La Carousel, copilăria se ascunde în fiecare colț, așteptând să te surprindă. Fie că e o jucărie care te cheamă la joacă, o carte care te invită într-o nouă aventură sau papetărie care te îmbie să creezi, fiecare produs are propria sa poveste. Și dacă ridici ochii puțin mai sus, poate vei descoperi un telescop care îți aduce stelele mai aproape sau decorațiuni care îți colorează visele.

Carousel Eminescu 24

Locația care a luat Premiul DAS 2020

Puterea Creativității și Jocului 🎨 La Carousel, avem concentrat tot ce înseamnă creativitate și distracție. Dar magia nu se oprește aici! Deschidem porțile pentru micii exploratori la ateliere de creație, seri de lectură și aventuri la târguri și expoziții.

Misiunea Noastră 🌟 Fiecare poveste are o învățătură, iar la Carousel, vrem să oferim instrumentele necesare pentru ca fiecare copil și părinte să scrie povești în care sunt eroii principali.

Viziunea Carousel 🌍 Vrem să lăsăm o amprentă pozitivă, să inspirăm și să educăm prin ceea ce facem. Credem în puterea dragostei, creativității și empatiei și sperăm ca fiecare vizitator al Carousel să împărtășească această viziune.

Valorile Noastre 💖

  • Copilăria: O lume unde totul este posibil.
  • Evoluție și Învățare: Ne dezvoltăm ajutându-i pe alții să învețe.
  • Respect și Transparență: Lucrăm cu inima deschisă și cu sinceritate.
  • Responsabilitate Socială: Ne dorim o lume mai bună pentru toți copiii.
  • Dragostea: Tot ceea ce facem, facem cu pasiune și dedicație.

Carousel

Chisinau, M. Eminescu 24, 
Program: Luni - Sâmbătă 10:00 - 19:00; Duminică 11:00-18:00
Tel: (022) 011 022
E-mail: info@carousel.md

Obține direcții