Livrari si Plati

La Carousel, ne angajăm să vă aducem produsele în cel mai scurt timp posibil. Livrăm pe teritoriul Republicii Moldova în 1-3 zile lucrătoare după confirmarea comenzii sau la o dată convenită cu dumneavoastră.

Livrari in Chisinau

Livrarea costă 50 lei pentru comenzi de până la 2 kg. Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea este gratuită. Pentru produse ce depășesc 2 kg, costul se va calcula separat.

Livrari in suburbii si restul tarii

Livrarea costă 100 lei pentru comenzi de până la 2 kg. Pentru comenzi de peste 1000 lei, livrarea este gratuită. Produsele ce depășesc 2 kg vor avea un cost separat.

Produsele livrate vor fi conforme cu modelul prezentat pe site, ambalate ╚Öi sigilate corespunz─âtor. V─â rug─âm s─â verifica╚Ťi coletul la primire ╚Öi s─â refuza╚Ťi coletele deteriorate.

Program de livrare

Zile lucrătoare, 10:00 - 18:00. Comenzile plasate până la 12:00 vor fi livrate în aceeași zi, iar cele după 12:00 în ziua următoare.

Plati

C├ónd curierul v─â livreaz─â comanda, ave╚Ťi flexibilitatea de a pl─âti fie ├«n numerar, fie cu cardul, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele dumneavoastr─â.