Termeni si conditii

General
Acest site este operat ÔÇťToys MarketÔÇŁ SRL, o societate cu r─âspundere limitat─â organizat─â ╚Öi func╚Ťion├ónd ├«n conformitate cu legile din Republica Moldova. Prezentul document stabile╚Öte termenii ┼či condi┼úiile de utilizare a acestui site web ╚Öi condi╚Ťiile de accesare ale site-ului, efectuarea comenzilor de produse prezente prin intermediul acestui site web (denumit ├«n continuare ÔÇ×Termeni ╚Öi Condi╚ŤiiÔÇŁ). V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile ├«nainte de a utiliza acest site web ╚Öi de a efectua orice opera╚Ťiune prin intermediul acestuia.
Politica de confiden╚Ťialitate, Politica privind modulele Cookie, precum ╚Öi orice alte politici sau documente la care se face referire ├«n cuprinsul acestui document, fac parte din prezen╚Ťii ÔÇťTermeni ╚Öi Condi╚ŤiiÔÇŁ. Prin acceptarea ÔÇťTermenilor ╚Öi Condi┼úiilorÔÇŁ, sunte┼úi, de asemenea, de acord cu Politica de confiden╚Ťialitate, precum ╚Öi cu toate celelalte Politici, orient─âri aplicabile ├«n mediul online, precum ╚Öi toate legile ╚Öi reglement─ârile ├«n vigoare.
Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu prezentii ÔÇťTermenii ╚Öi Condi╚ŤiiÔÇŁ, v─â rug─âm s─â nu utiliza╚Ťi acest site web.

Utilizarea site-lui www.carousel.md
Ve╚Ťi putea naviga prin site-ul web ╚Öi ve╚Ťi putea vizualiza con╚Ťinutul acestuia f─âr─â a va ├«nregistra cu un cont ╚Öi o parola, cu toate acestea, pentru a putea efectua comand─â de produse oferite de site-ul www.carousel.md, va fi necesara s─â oferi╚Ťi informa╚Ťia solicitat─â ├«n formularele de ├«nregistrare.
Ve╚Ťi fi responsabil pentru toate accesarile sau vizitele efectuate pe site-ul web de c─âtre dvs., indiferent dac─â sunt sau nu autorizate de dvs.
De asemenea, sunteti de acord:
(I) s─â furniza╚Ťi informa╚Ťii adev─ârate, exacte, actuale ╚Öi complete despre dvs., ╚Öi (II) s─â men╚Ťine╚Ťi ╚Öi s─â actualiza╚Ťi prompt informa╚Ťiile furnizate pentru ca acestea sa fie adev─ârate, exacte, actuale ╚Öi complete. Dac─â furniza╚Ťi orice informa╚Ťii care sunt false, inexacte, sau incomplete, sau┬áwww.carousel.md┬áare motive ├«ntemeiate de a suspecta c─â aceste informa╚Ťii sunt false, inexacte, sau incomplete, www.carousel.md are dreptul de a refuza orice solicitare ╚Öi / sau de a nu da curs solicit─ârilor, la libera sa alegere.
Noi nu suntem r─âspunz─âtori pentru niciun prejudiciu cauzat sau ├«n leg─âtur─â cu furtul datelor din cauza incapacit─â╚Ťii dvs. de a lua m─âsuri rezonabile, divulgarea de c─âtre dvs. a datelor furnizate sau autorizarea de c─âtre dvs. acordat─â unei alte persoane de a utiliza datele Dumneavoastr─â.

Drepturi de proprietate intelectual─â ╚Öi restric╚Ťii la utilizarea site-lui
Informa╚Ťiile ╚Öi materialele furnizate pe sau prin intermediul Site-ului, inclusiv orice con╚Ťinut, date, text, desene, grafic─â, imagini, fotografii, ilustra╚Ťii, clipuri audio ╚Öi video, logo-uri, iconi╚Ťe ╚Öi link-uri (denumite ├«n mod colectiv, ÔÇ×MaterialeÔÇŁ) sunt de╚Ťinute ├«n mod exclusiv www.carousel.md, ╚Öi sunt menite s─â v─â informeze cu privire la serviciile oferite sau descrise pe Site. Sub rezerva respect─ârii acestor ÔÇ×Termenii si ConditiiÔÇŁ, pute╚Ťi utiliza Materialele exclusiv pentru uzul personal, necomercial, cu condi╚Ťia s─â nu elimina╚Ťi nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate con╚Ťinute de acestea.

Link-uri
Ca un avantaj pentru utilizatorii no╚Ötri, putem furniza link-uri c─âtre site-uri web ori platforme ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi.
Dac─â folosi╚Ťi aceste linkuri, ve╚Ťi p─âr─âsi site-ul nostru. Rela╚Ťiile cu ter╚Ťe p─âr╚Ťi, prin intermediul acestor link-uri c─âtre acele site-uri sau aplica╚Ťii ale ter╚Ťelor p─âr╚Ťi privesc strict rela╚Ťia dintre Dumneavoastr─â ╚Öi tertele parti.

Posibila ├«nc─âlcare a Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor
├Änc─âlcarea acestor ÔÇťTermeni ╚Öi Condi╚ŤiiÔÇŁ, inclusiv folosirea neautorizata a site-ului, pot fi cercetate ╚Öi se pot lua m─âsuri ├«mpotriva acestora, inclusiv insa fara a se limita la procese civile, penale sau de alta natura.
├Än╚Ťelege╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord ca ramane la libera alegere a www.carousel.md si fara o notificare prealabila, ca putem restrictiona sau bloca accesul dvs. la site, daca┬áwww.carousel.md┬áconsidera ca ÔÇťTermenii si ConditiileÔÇŁ, drepturile┬áwww.carousel.md┬ásau drepturile altui vizitator sau site sunt ├«nc─âlcate.

Declara╚Ťie de declinare a responsabilit─â╚Ťii
Nicio opinie, sfat sau declara╚Ťie a┬áwww.carousel.md, fie ca este f─âcut─â prin intermediul site-ului sau ├«n alta modalitate, nu creeaza nici un fel de garan╚Ťie.
www.carousel.md┬ánu ofera nici o garantie, aprobare si nici nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea pentru orice serviciu publicat sau oferit de c─âtre o ter╚Ť─â parte prin acest site sau prin orice link, banner sau alt fel de publicitate, iar┬áwww.carousel.md┬ánu va fi parte in niciun mod ├«n eventuale tranzac╚Ťii derulate ├«ntre dumneavoastr─â ╚Öi o terta parte.
Utilizarea site-ului și a altor materiale prezentate pe site se face pe propria Dumneavoastră răspundere. De asemenea, veti fi singura persoana raspunzatoare pentru orice dauna cauzata sistemului din computerul Dumneavoastră sau pentru pierderea de date care ar putea rezulta din descarcarea a oricăror astfel de materiale.
Sfaturile sau informa╚Ťiile, fie ca sunt acordate oral fie ├«n scris, ob╚Ťinute de dvs. din partea┬áwww.carousel.md┬ási / sau a oric─âror societ─â╚Ťi care ├«l alc─âtuiesc prin acest site nu va crea nici o garan╚Ťie care nu este stipulata ├«n mod explicit.
Site-ul sau materialele pot include inadverten╚Ťe, erori, informa╚Ťii ori materiale care ├«ncalc─â ace╚Öti termeni de utilizare. ├Än plus, modific─ârile neautorizate pot fi f─âcute de c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi site-ului sau materialelor. Cu toate c─â ├«ncerc─âm s─â asigur─âm integritatea Site-ului, nu garant─âm cu privire la caracterul complet ╚Öi la corectitudinea Site-ului.

R─âspundere
├Än cadrul limitelor legale, sunte╚Ťi de acord ╚Öi va asumati ├«n mod expres faptul ca nici┬áwww.carousel.md┬ási nici societatea ÔÇťToys MarketÔÇŁ SRL, asocia╚Ťiilor, furnizorii lor, salaria╚Ťii ori reprezentan╚Ťii nu sunt ╚Öi nu vor fi ╚Ťinu╚Ťi r─âspunz─âtori fa╚Ť─â de dvs. sau orice tert pentru orice incidente, consecin╚Ťe, daune directe sau indirecte (inclusiv dar f─âr─â a se limita la pierderea unor afaceri, pierderea unor date sau informa╚Ťii ori pierderea profitului) ├«n temeiul oric─ârui contract sau neglijen╚Ťa ├«n leg─âtur─â cu site-ul sau materialele prezentate pe site.

Publicitate
Newsletterele┬áwww.carousel.md┬ásunt transmise prin intermediul societatii ÔÇťToys MarketÔÇŁ SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea ╚Öi securitatea informa╚Ťiilor.
├Än momentul ├«n care, utilizatorul completeaza formularul pus la dispozitie de catre┬áwww.carousel.md┬áin cadrul sectiunii de ÔÇťCONTACTÔÇŁ, acesta isi exprim─â acordul cu privire la primirea de Newslettere. Op╚Ťiunea cu privire la acordul emis de c─âtre Client, poate fi modificata ├«n orice moment, prin renuntarea la primirea Newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentii ÔÇ×Termeni si ConditiiÔÇŁ.

Comanda produselor care sunt în stoc
Pentru a activa serviciul ÔÇ×ComandaÔÇŁ, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrat─â, modalitatea de expediere ╚Öi modalitatea de plata) ├«n formularul ÔÇŁInforma╚Ťie ClientÔÇŁ, iar aceste setari vor fi retinute ╚Öi folosite pentru fiecare Comanda. Aceste set─âri pot fi modificate oricand.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaz─â ca toate datele furnizate sunt reale ╚Öi corecte, ├«n caz contrar ar putea suporta consecin╚Ťele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gre╚Öit etc).
www.carousel.md┬ánu poate fi tras la raspundere pentru informa╚Ťii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. ├Än acest context, toate taxele de transport efectuat ├«n vederea reexpedierii Comenzii vor c─âdea ├«n sarcina Clientului.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant┬áwww.carousel.md┬ása il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de c─âtre P─âr╚Ťi (e-mail/telefon) pentru confirmarea personal─â a Comenzii.
(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail)
Pentru confortul si siguranta Clientului, exista op╚Ťiunea ca timp de 30 de minute dup─â plasarea unei Comenzi de a renun╚Ťa la Comanda. Astfel, dac─â Utilizatorul care a plasat o Comanda din gre╚Öeal─â sau a revenit asupra deciziei, Comanda se poate anula in 30 de minute dup─â plasarea ei. ├Än cazul pl─â╚Ťilor f─âcute cu cardul, suma de plata final─â se va retrage din contul Clientului doar la finalul celor 30 de minute.
www.carousel.md┬ápoate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, f─âr─â a exista obliga╚Ťii ├«ntre p─âr╚Ťi ╚Öi f─âr─â ca o parte s─â poat─â pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
esuarea / invalidarea tranzactiei online;
neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
date incomplete sau incorecte ale Clientului;
activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.carousel.md /partenerilor;
livrari consecutiv esuate;
alte motive obiective: ├«n cazul ├«n care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid ╚Öi c─â nu este ob╚Ťinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
Chiar dac─â a luat toate m─âsurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta,┬áwww.carousel.md┬ánu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot ap─ârea ├«n completarea de c─âtre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactit─â╚Ťii, completitudinii ╚Öi utilit─â╚Ťii informa╚Ťiilor furnizate ├«n cadrul formularelor disponibile pe acest site.
In anumite situatii si pentru motive justificate, www.carousel.md isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. In aceste situatii www.carousel.md va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Client si www.carousel.md in momentul primirii de catre Client de la www.carousel.md, prin intermediul poștei electronice și/sau apel telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.
În cazul în care un Bun comandat de către Client nu poate fi livrat de către www.carousel.md, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt și să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului, în termen de maxim 14 zile de la data la care www.carousel.md a luat la cunostinta acest fapt.

Pre╚Ťul
Pre╚Ťul final pl─âtit de Client este format din pre╚Ťul produsului + cheltuielile de expedi╚Ťie ╚Öi/sau ├«ncasare aferente. Pre╚Ťurile de livrare sunt detaliate pe site. Toate pre╚Ťurile aferente produselor ╚Öi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului┬áwww.carousel.md┬ásunt exprimate ├«n Lei ╚Öi con╚Ťin T.V.A.

Pl─â╚Ťile online ╚Öi preluarea datelor
├Än cazul ├«n care dori╚Ťi s─â beneficia╚Ťi de procurarea produselor oferite prin intermediul site-ului ÔÇô va fi nevoie s─â ne furniza┼úi informa┼úii personale.
Toate produsele prezentate pe┬áwww.carousel.md┬ápot fi achitate prin intermediul cardurilor bancare VISA ╚Öi MasterCard prin conexiunea securizat─â (http://egateway.victoriabank.md) al companiei Victoriabank str. 31 August 1989, 141 Chi╚Öin─âu, Moldova.┬áwww.carousel.md┬áse oblig─â s─â nu divulge datele personale c─âtre persoane sau companii ter╚Ťe, cu excep╚Ťia cazurilor prev─âzute de legisla╚Ťia Republicii Moldova.
Site-ul┬áwww.carousel.md┬ánu are acces ÔÇô respectiv nu p─âstreaz─â informa╚Ťii confiden╚Ťiale legate de Cardurile bancare ale participan┼úilor.
├Än cazul ├«n care valuta cardului ╚Öi valuta dona╚Ťiei nu va coincide, conversia se va face conform regulilor emitentului cardului.
Valoarea produsului sau serviciului selectat, este costul net care va fi pl─âtit de utilizator, f─âr─â nicio tax─â suplimentar─â.

Livrarea
├Än momentul plas─ârii comenzii pe website-ul┬áwww.carousel.md┬álivrarea nu este inclus─â ├«n pre╚Ťul produsului
Livrarea în raza mun. Chișinău este de 40 lei, la comenzile mai mari de 400 lei livrarea este gratuită.
Livrarea pe întreg teritoriul Republicii Moldova este de 70 lei, la comenzile mai mari de 700 lei livrarea este gratuită.
Livrarea poate fi efectuat─â ╚Öi de c─âtre Client desinest─ât─âtor sau alte p─âr╚Ťi ter╚Ťe stabilit de Client, ├«n aceste cazuri punctul de ridicare a produselor va fi ├«n mun. Chi╚Öin─âu la adresa stabilit─â de c─âtre ÔÇŁToys MarketÔÇŁ SRL ├«n ziua achizi╚Ťion─ârii produsului de pe site.
Orice întarziere suplimentară va fi comunicata Clientului și se va agrea cu acesta un nou termen de livrare.
├Än cazul ├«n care produsele sunt indisponibile (inclusiv ├«n cazul ├«n care pre╚Ťul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modific─âri ulterioare confirmarii Comenzii), ÔÇŁToys MarketÔÇŁ SRL va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate ├«n termen de 30 zile. Clientul poate confirma modific─ârile intervenite cu privire la pre╚Ťul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar ÔÇŁToys MarketÔÇŁ SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.
În cazul comenzilor cu ridicare personală, achitate online, este necesar ca persoana care va prelua coletul sa prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a înregistrat comanda.

Condi╚Ťii de livrare
La solicitarea┬áwww.carousel.md, clientul va face dovada identit─â╚Ťii sale, dac─â e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica num─ârul de Comanda atribuit de c─âtre Vanzator.
În cazul în care Clientul se afla în imposibilitatea receptionarii Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata dac─â Clientul nu ├«ndepline╚Öte condi╚Ťiile de mai sus.
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre www.carousel.md, la momentul predarii produselor Comandate către Client .

Recep╚Ťia produselor
Dup─â sosirea bunurilor la locul de destina┼úie se efectueaz─â recep┼úia cantitativ─â ┼či calitativ─â a produsului.
În cazul când se constată lipsuri cantitative faţă de specificarea de conţinut sau defecte calitative datorate transportului, acestea vor fi suplimentate sau înlocuite de către www.carousel.md, într-un termen de 3 (trei) zile de la constatare.
Odat─â produsele acceptate de c─âtre Client, acesta din urm─â nu poate revoca acceptarea lor la o data ulterioar─â, care nu au fost posibil de identificat la data recep╚Ťiei.

Garanţie
Pentru produsele achizitionate din site-ul┬áwww.carousel.md┬áse asigura garantie numai la anumite produse din momentul achizi╚Ťion─ârii, ├«n condi╚Ťiile normale de exploatare, obligandu-se ca ├«n cadrul termenului de garan╚Ťie, s─â remedieze eventualele defecte de calitate, cu excep╚Ťia celor care se datoreaz─â culpei Clientului.

Politica de returnare a pl─â╚Ťilor
Pl─â╚Ťile se pot returna Clientului ├«n cazul ├«n care acesta a procurat produsul. ├Än acest caz, Clientul va expedia, ├«n termen de maximum 14 zile calendaristice din momentul efectu─ârii pl─â╚Ťii, o cerere scris─â c─âtre ÔÇťToys MarketÔÇŁ SRL, ├«n care va solicita, ├«n mod expres, returnarea sumei achitate pentru produs. Clientul va anexa la aceasta cerere dovada achit─ârii acestei sume de bani prin intermediul website-ului┬áwww.carousel.md
Cererea de returnare a banilor va fi expediat─â prin email: info@carousel.md sau la adresa po╚Ötal─â: mun. Chisinau┬ástr. Mihai Eminescu 24, ap. 48, MD-2012, Republica Moldova. Telefon de contact pentru solu╚Ťionarea return─ârii pl─â╚Ťilor: /022/ 011 022. Ulterior ÔÇťToys MarketÔÇŁ SRL se oblig─â s─â returneze banii ├«n decursul a 30 de zile dup─â ├«nregistrarea Cererii clientului.
Aten╚Ťie, pl─â╚Ťile efectuate prin intermediu site-lui www.carousel.md┬áse returneaz─â doar ├«n cazul achizi╚Ťion─ârii produselor aflate ├«n stoc, pentru cele care sunt efectuate la comand─â.

Politica de confiden╚Ťialitate
Confiden╚Ťialitatea datelor Dumneavoastr─â este foarte important─â pentru noi a╚Öadar, toate informa╚Ťiile Dumneavoastr─â personale vor r─âm├óne confiden╚Ťiale.
├Än conformitate cu legea Ôäľ 133/2011 privind protec┼úia datelor cu caracter personal, site-ul┬áwww.carousel.md┬áse oblig─â s─â utilizeze datele personale, pe care le indica┼úi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate ┼či doar ├«n scopurile indicate.
Site-ul┬áwww.carousel.md┬ánu are acces ÔÇô respectiv nu p─âstreaz─â informa╚Ťii confiden╚Ťiale legate de Cardurile bancare ale participan┼úilor.
Operatorul┬áwww.carousel.md┬ánu va vinde, distribui sau divulga informa╚Ťii despre vizitatorii sai, f─âr─â acordul prealabil al acestora ╚Öi nu va utiliza imaginile, fotografiile sau video-urile utilizatorilor, f─âr─â acordul prealabil al acestora.
Informa╚Ťiile de orice natura furnizate de c─âtre Utilizator c─âtre┬áwww.carousel.md, vor r─âm├óne ├«n proprietatea┬áwww.carousel.md.
Prin acceptarea prezentilor ÔÇťTermeni ╚Öi Condi╚ŤiiÔÇŁ sunte╚Ťi de acord s─â informa╚Ťi┬áwww.carousel.md┬á├«n cel mai scurt timp posibil dac─â ave╚Ťi, ├«n mod rezonabil, suspiciuni c─â securitatea datelor Dumneavoastr─â este ├«n pericol.
Cu toate acestea, răspunderea operatorului nu va fi antrenată în următoarele cazuri:
a) dac─â informa┼úiile erau cunoscute ├«nainte de a fi fost comunicate ├«ntre p─âr╚Ťi;
b) dacă informaţia a fost primită dintr-o sursă neconfidenţială;
c) dacă dezvăluirea informaţiei s-a făcut după ce s-a primit acordul scris pentru aceasta;
d) dacă informaţia era de circulaţie publică la data dezvăluirii ei;
e) dacă oricare dintre părţi a fost obligată în mod legal să dezvăluie informaţia.
Prevederile referitoare la Politica de confidentialitate se aplică pe durata întregului contract.
Prin transmiterea de informa╚Ťii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti┬áwww.carousel.md┬áacces nerestrictionat ╚Öi irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afi╚Öa, modifica, transmite ╚Öi distribui aceste materiale sau informa╚Ťii. Sunteti, de asemenea, de acord ca┬áwww.carousel.md┬ása poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-a╚Ťi trimis prin intermediul Site-ului.
www.carousel.md┬áva asigura confiden╚Ťialitatea datelor Dumneavoastr─â, respectiv a datelor introduse ├«n cadrul formularului din pagina ÔÇťContactÔÇŁ, ÔÇŁFormular de ├«nregistrareÔÇŁ, ÔÇŁFormularul din co╚Öul de cump─âr─âturiÔÇŁ sau cele transmise la adresa de e-mail a operatorului, mai precis a numelui, a prenumelui, e-mail-ul, num─ârul de telefon, precum ╚Öi celelalte detalii ├«n leg─âtur─â cu mesajul transmis pe site-ul┬áwww.carousel.md, ├«n conformitate cu Politic─â de confiden╚Ťialitate ╚Öi cu Politica de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal.
Cu toate acestea, este responsabilitatea Dumneavoastr─â s─â v─â asigura╚Ťi c─â informa╚Ťiile furnizate ╚Öi transmise pe site-ul┬áwww.carousel.md┬ár─âm├ón confiden┼úiale ├«n orice moment ╚Öi c─â nu vor fi transmise c─âtre ter╚Ťi. Prin acceptarea prezentilor ÔÇťTermeni ╚Öi Condi╚ŤiiÔÇŁ sunte╚Ťi de acord s─â informa╚Ťi┬áwww.carousel.md┬á├«n cel mai scurt timp posibil dac─â ave╚Ťi, ├«n mod rezonabil, suspiciuni c─â securitatea datelor Dumneavoastr─â este ├«n pericol.

Legisla╚Ťia aplicabil─â ╚Öi jurisdic╚Ťie
Utilizarea prezentului site, a materialelor acestuia precum ╚Öi a serviciilor la care ave╚Ťi acces prin intermediul acestui site sunt guvernate de legisla╚Ťia din Republica Moldova. Orice eventual litigiu care rezulta din sau ├«n leg─âtur─â cu folosirea site-ului, cu materialele prezentate pe acesta, precum ╚Öi ├«n leg─âtur─â cu serviciile la care ave╚Ťi acces prin intermediul acestui site se va solu╚Ťiona pe cale amiabila sau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

Încetarea
Ace╚Öti ÔÇťTermeni si ConditiiÔÇŁ vor r─âm├óne ├«n vigoare p├ón─â la ├«ncetarea lor, ├«n conformitate cu dispozi╚Ťiile inserate ├«n prezentii ÔÇťTermeni si ConditiiÔÇŁ. Ne rezervam dreptul de a rezolutiona sau denun╚Ťa unilateral imediat ace╚Öti ÔÇťTermeni si ConditiiÔÇŁ, precum ╚Öi de a restric╚Ťiona accesul la utilizarea Site-ului, ├«n orice moment ╚Öi din orice motiv, cu sau f─âr─â temei, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la ├«nc─âlcarea repetat─â a drepturilor de autor. La ├«ncetarea acestor ÔÇťTermeni si ConditiiÔÇŁ, dreptul de a utiliza Site-ul va ├«nceta imediat.